header

deZorgverzekeringadviseur

Met deZorgverzekeringadviseur helpt FB Adrem pensioenadvies u te besparen op de zorgverzekering. Wij kiezen samen met u de voordeligste manier van verzekeren uit op basis van uw persoonlijke wensen. Wij laten u zien welke zorgverzekering het beste aansluit op uw persoonlijke situatie.

Hoe werkt deZorgverzekeringadviseur?

Zorgverzekeringen lijken simpel, maar zijn in feite ingewikkelde producten. Daar komt bij dat zorgverzekeraars elk jaar de aanvullende verzekeringen wijzigen. Onderling kunnen deze aanvullende verzekeringen sterk van elkaar verschillen. Voor leken is het een moeilijke en tijdrovende bezigheid alle aanvullende verzekeringen met elkaar te vergelijken.

Op deZorgverzekeringadviseur kunt u zien welke zorg onder de basisverzekering valt. U kunt aangeven welke zorg u graag aanvullend verzekerd wilt hebben. Op basis van uw wensen selecteert deZorgverzekeringadviseur de aanvullende verzekering die het best aansluit op uw persoonlijk situatie. Dit kan zelfs betekenen dat het soms beter is om bepaalde verwachte kosten (deels) voor eigen rekening te nemen, omdat niet-verzekeren per saldo goedkoper is.
Welke aanvullende dekking is belangrijk?

Alle belangrijke risico’s zoals bijvoorbeeld huisarts en ziekenhuisopname zijn verzekerd onder de basisverzekering. Deze is in principe gelijk voor alle Nederlanders. Een aanvullende verzekering kan zinvol zijn voor verzekerden die  extra kosten verwachten voor zorg die niet onder de basisdekking valt.

Wij vinden dat u zelf het best kunt kiezen welke verzekering het best bij u past. Zeker als uw adviseur, huisarts, zorgverlener of patiëntenvereniging deze keuze op basis van uw persoonlijke situatie ondersteunt.
Wat onderscheidt deZorgverzekeringadviseur.nl van andere vergelijkingssites?

Het grootste verschil is de manier van vergelijken. De vergelijking is op basis van netto kosten (premie + niet-verzekerde kosten). Deze methodiek geeft meer inzicht in wat een verzekerde kwijt is aan kosten per jaar en draagt bij tot een meer afgewogen keuze van zorgverzekering. Deze methode leidt tot een aanzienlijke, jaarlijks terugkerende besparing.

Ook hebt u altijd de mogelijkheid om ons te raadplegen als u dit wilt. deZorgverzekeringadviseur biedt het beste uit twee werelden: online oriënteren en advies, gecombineerd met persoonlijk advies als u dit wilt.

 

Copyright © 2019 FB Adrem. Alle rechten voorbehouden.   - 21M